Сряда, 19- ти Юни
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Уникални бутилки вино за бандите на KAVARNA ROCK 2014

Уникални бутилки вино за бандите на KAVARNA ROCK 2014

Организаторите подаряват гроздов еликсир на рок динозаврите на изпроводяк

 

Специална изненада подготвят организаторите от Bulgarian Live Music за групите на фестивала. Вино, отличило се със златен медал на The Balkans International Wine Competition 2014 ще получат всички групи в тазгодишното издание на Kavarna Rock 2014. Селекцията е специално подбрана от организаторите. „Решихме, че тази година групите ще си тръгнат от България не само с положителните спомени и емоции, но и с нещо родно. Подготвихме специална селекция вина, които за сега ще са само за групите, но водим разговори с производителя да ги пуснем като лимитирана серия и в мрежата“, споделят от Bulgarian Live Misic.
 
Виното е от ВИ ТОХУН, в Поморие, един от най – интересните винени тероари в България. То е произведено от ръчно брано, добре узряло грозде  от собствени лозя.
И нещо важно за меломаните, които вече са с единия крак на феста - до 22 юни регулярните билети за целия фестивал са 80лв., от 23 юни (в седмицата на фестивла) цената става 90 лева. Припомняме, че Билетите за Kavarna Rock 2014 могат да бъдат намерени в мрежата на  EVENTIM и TICKETPORTAL в цялата страната: PICCADILLY, Office 1 Superstore, GERMANOS, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS и др., както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg.
Снимка: www.biznesa.comВземи линк:

Коментирайте и Вие