Събота, 15- ти Юни
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Утре вечер започва "Фестивалът на фойерверките"

Утре вечер започва "Фестивалът на фойерверките"


 

Тече подготовката за третото издание на фестивала на фойерверките, което ще „изригнe“ на 14 и 15 август. През двете вечери хиляди посетители на централния плаж в Каварна ще наблюдават огнени кълба от буна 1 и 2 и светлинни ефекти от морето. В тазгодишното издание на фестивала пиротехнически фирми ще демонстрират ефекти по четири пъти на вечер, което ще направи огненото шоу още по-грандиозно.
Няма събитие в Каварна, което да не е съпроводено от музикални ритми, които допълнително приповдигат настроението. Програмата и през двете вечери ще започне в 20,30 часа с най-добрите хитове от DJ Rossko. Музикалната изненада ще поднесат хип хоп изпълнителите на 90-те Down Low, които пристигат отново в България, специално за фестивала. През първата вечер на събитието, ще имаме удоволствието на живо да чуем парчета като Once Upon A Time, Moonlight, Murder и много други. Съботната вечер е запазена за хитовия рап дует Румънеца и Енчев, които са подготвили изненада за хилядите посетители на светлинното шоу. Водещи на събитието ще бъдат Ернестина Шинова и Краси Добрев, а режисьор - Андрей Слабаков. 
Фестивалът на фойерверките се превърна в едно от очакваните събития от културния календар на община Каварна. 
Община Каварна уведомява гражданите и гостите на събитието, че по време на фестивала се въвежда ограничен достъп на МПС в морската зона на града. Те ще бъдат пропускани до заемането на наличните паркоместа. За улеснение на гражданите ще бъде увеличен броя на автомобилите за градски транспорт до морската зона. След 19.00 ч. ще се движат два автобуса на всеки 30 минути.
Снимка: dobrich24Вземи линк:

Коментирайте и Вие