Пон, 15- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Свят
В САЩ намериха изчезнала преди 10 години мексиканка чрез фейсбук

В САЩ намериха изчезнала преди 10 години мексиканка чрез фейсбук


 

25-годишна мексиканка се появи, след като 10 години прекара в неизвестност. Жената успяла да се свърже със сестра си във фейсбук и да й съобщи, че е отвлечена, съобщи Би Би Си. Роднината й веднага уведомила полицията и робинята най-сетне била освободена, след като похитителят й я принуждавал да се жени за него и да му ражда дете в квартал в Лос Анджелис, където дори комшиите й не подозирали какво се случва.

Когато била на 15 години жертвата се преместила в американския град Санта Ана със семейството си. През 2004 г. в къщата им заживял Исидро Гарсия, който почти веднага започнал интимна връзка с майка й. Една вечер се нахвърлил върху майката, а след това упоил тийнейджърката и я отвел в гараж в Ел Ей, където я насилвал психически и физически в продължение на години. През 2007 г. сключват брак, а 5 години по-късно се ражда плодът на извратената им връзка.

Полицията е задържала поробителя, който в момента е на 41 години. Самата жертва разкрила пред униформените, че партньорът й бил добър съпруг и се отнасял отговорно към нея и детето им като осигурявал всичко необходимо за домакинството с честен труд. Тя обаче така и не успяла да свикне с мисълта, че е отведена насила без да има някаква връзка с кръвните си роднини.
Снимка: fc05.deviantart.netВземи линк:

Коментирайте и Вие