Сряда, 19- ти Юни
ГОРЕЩИ НОВИНИ
 Вижте новите БГ оферти към Никол Шерцингер във фейсбук

Вижте новите БГ оферти към Никол Шерцингер във фейсбук


 

Българските потребители на фейсбук не спират виртуалната атака над профила на гаджето на Григор Димитров – певицата Никол Шерцингер. Стената на красивата американка в социалната мрежа прелива от просташки и вулгарни коментари и оферти, написани от българи. Не са и малко тези, които й оправят с*ксуални предложения.

Повлияни от бисерите на Валери Божинов за „малкото коте“, потребители питат 37-годишната певица: „Дърто коте с*кс има ли“ и „Малко коте... звънни на Валери“. Друг пък и пише: „Ей голямо коте, искаш ли да ти взема билети за София, обаче за тази вечер, че утре заминавам за Търново! Ако искаш вземи и някоя приятелка“.

Гражданин на Враца я кани да му гостува: „Здравей Никол, аз съм от Враца! Враца е по добър град за живеене от Хасково! Само ми яла тука, че иначе требва да тегла кредит да ида я!“.

Потребителят Мартин Младенов пък върти търговия на профила на Шерцингер. „Продавам два бидона с кисело зелье, идеално за приготвяне на сърми. Имам и самоковски картофи от Добрич“, пише той.

Сред потребителите има и привърженици на бившата на Гришо-Мария Шарапова, които явно не харесват новата му изгора. „Чувай ся кифло, като не можеш да правиш мекици, 'що се вреш къде не ти е работа?! #TEAMMASHA!“, пише Илияна Стефанова.

Има и българи, които се дразнят от родните изявите в профила на Никол и се срамуват от простащината, която се лее от коментарите. "От всичко изчетено до тук мога само да наведа глава и да кажа, че ме е срам да се нареча българка с общество без изказ , ценности и морал! Жалки, нереализирани хорица, умеещи само да бълват жлъч! Е, няма такъв народ никъде другаде по света! Велика България и великите българи са само история. Сега е времето на упадъка на една нация RIP", споделя Радост Маринкова. 

„Григор сигурно го е яко срам и за пореден път си показваме простащината...жалко“, пише Марта Добрев.

Други пък обръщат внимание на това, че само българите си позволяват да пишат грозни коментари по стената на Шерцингер във фейсбук. "От чужденците не видях един коментар, в който да я обиждат. Харесват и коментират хора, които са и фенове. Другите просто не и обръщат внимание. Колкото и забавно да ви е и да го правите на базик, обидно е и за нея, и за вас. Жалка история... Айде да видим сега и мен как ще ме хейтвате защото няма какво друго да кажете. Nikole you are beautiful", пише Стеф Бистрева.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5310063
Снимка: http://www.trud.bg/Вземи линк:

Коментирайте и Вие