Събота, 18- ти Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
„ВиК”-Добрич ще издържа студенти, ако работят за дружеството 5 години

„ВиК”-Добрич ще издържа студенти, ако работят за дружеството 5 години


 

„Водоснабдяване и канализация” ЕООД ще издържа трима студенти с по 200 лева на месец, ако се съгласят да подпишат договор за работа за минимум 5 години. Условието младите хора да получават стипендията е да се обучават в УАСГ в специалност „Водоснабдяване и канализация” за придобиването на професионална квалификация „ВиК мрежи  и  съоръжения”. Идеята е на управителя на дружеството инженер Юлиян Иванов и тя гарантира, че поне трима души ще имат сигурна работа за петилетка след завършването на висшето си образование. За целта фирмата ще създаде специален фонд „Стипендии”, от който ще се изплащат сумите.

От водното дружество ще изплащат стипендиите през всички години, в които одобрените кандидати учат. За получаването на стипендия е необходимо да се подават следните документи: Формуляр за кандидатстване – по образец, удостоверение от учебното заведение, доказващ че кандидатът е приет и записан по специалност „Водоснабдяване и канализация“.
Документите се подават в деловодството на „ВиК” ЕООД Добрич, на място в централата на фирмата, както и на е-mail: info@vikdobrich.bg. В помощ на кандидатите е обявена и гореща линия: 058/655 834.
Снимка: vikuslugisofia.netВземи линк:

Коментирайте и Вие