Четв, 30- ти Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Военният министър предложи на Борисов летището в Добрич да е писта за автомобилни гонки

Военният министър предложи на Борисов летището в Добрич да е писта за автомобилни гонки


 

Част от стенограмата на заседание от 07 Октомври 2015

БОЙКО БОРИСОВ: Не спорете кое е гонка, кое не е. В момента, в който ги задържат патрулите – има дежурен прокурор, има дежурен съдия. За превишена скорост има санкции в Закона за движение по пътищата, за хулиганството – също им. Ако искате да има превенция, то може да се направи. Не спорете за това, а го направете.
Другото е разковничето – веднага съдопроизводство, незабавно и сваляне на колата от движение. Така ще ги заболи и ще разберат, че това не е правилно. Иначе не може да им надделеете. Само ще констатирате все по-ужасни и по-ужасни работи.
Искат да им се направят писти, да карат бързо, Но те, пистите, нали струват пари?! И всеки, който иска нещо да му се случи, ние сме длъжни да отидем, защото така му се правело.

НИКОЛАЙ НЕНЧЕВ: Имаме няколко летища с отпаднала необходимост, можем да ги предоставим, господин премиер. И в Добрич имаме, и около Тенево, около Ямбол, така че на няколко места.

БОЙКО БОРИСОВ: Както казват, че ходят да карат в Гърция, ходят да карат еди къде си, примерно, на две-три места в България, да им дадем възможност да ги ползват.
За другата сряда ни ги извади.
Снимка: pan.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие