Сряда, 29- ти Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
ВУМ е кандидат за престижната образователна награда на „БАИТ“ 2015

ВУМ е кандидат за престижната образователна награда на „БАИТ“ 2015


 

Висшето училище кандидатства с приложната програма по „Софтуерни системи и технологии“. Програмата на ВУМ съчетава теоретично и практическо обучение и цели да подготви програмисти и кодери за професионални софтуерни инженери и работа в първокласни софтуерни компании. Лектори са авторитетни научни изследователи и практици от областта на софтуерните технологии.

Учебният план на програмата „Софтуерни системи и технологии“ е разработен от Николай Райчев, програмен директор „Бизнес информационни системи". Николай Райчев е преподавател с богат опит в софтуерното програмиране и редица международни признания, сред които първо място на ежегодното международно състезание за дизайн IEEE Computer Society, отличителна награда от факултета на МСУ на международната конференция ICAC през 2013 г. и IBM награда за повишаване на софтуерното качество.

Освен програмата по „Софтуерни системи и технологии“, ВУМ предлага и програма по „Бизнес информационни системи“, след завършване на която студентите получават българска и британска диплома за степен бакалавър.

 
Снимка: www.vumk.euВземи линк:

Коментирайте и Вие