Вторник, 20- ти Август
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
34 спортисти ще се борят за великолепната десятка на Добрич

34 спортисти ще се борят за великолепната десятка на Добрич


 

34 състезатели от 12 отбора ще се надпреварват за челната десятка на Добрич за 2013 г. В битката ще вземат участие представители на 11 спортни дисциплини. Победителите ще станат ясни на 9 декември, когато бъдат отворени всички попълнени анкетни карти. Имената на печелившите ще бъдат обявени в 14 часа в малката заседателна зала на Общината. Официалната церемония по награждаването ще се състои на 18 декември в парк-хотел „Изида".

35 анкетни карти са получили спортните клубове в Добрич, 12 карти са раздадени на спортни журналисти, 6 са специално заделени за кметския екип, 5 отиват право при комисията по спорт и младежки дейности към общинския съвет на града.

Претенденти за титлите с най-много гласове са СКЛА"Добруджа 99" и СК по художествена гимнастика „МИГ –Гергана 90". Сериозна конкуренция им правят обаче и лекоатлетически клуб „Добруджа". Само 9 са състезателите, които надхвърлят юношеската възраст. Останалите са в границата между 12 и 18 години.

Номинирани са спортен талант на годината са волейболистите Илия Петков и Жулиен Георгиев. Събрани са и предложения за обявяването на Йовка Няголова за спортен ветеран на Добрич за 2013 г. Припомняме, че спортист на миналата 2012 г. стана боксьорката Стойка Петрова.
Снимка: www.bolirad.comВземи линк:

Коментирайте и Вие