Вторник, 20- ти Август
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Атлети на АБАФ на лагер в Добрич

Атлети на АБАФ на лагер в Добрич


 

Едни от най-добрите атлети на Армения и Македония тези страни тренират в зала „Добротица" в Добрич от началото на февруари със съдействието на БФЛА и АБАФ (Асоциацията на балканските атлетически федерации) заедно с 35 от българските национали.
Арменските и македонските атлети ще участват в предстоящите национални шампионати в зала, а след това ще пътуват директно от Добрич за балканското първенство в зала в Истанбул, което ще се състоя на 27 февруари.
В съседен Балчик доскоро (от декември 2015 до февруари 2016 г.) се подготвяха известните чухохвърлячи от семейство Маргиеви. Веднага след лагера Маргиеви оглавиха световните ранглисти за годината при мъжете и жените.
Президентът на БФЛА и АБАФ Добромир Карамаринов заяви по повод съвместните лагери на български национали със спортисти от атлетическите федерации на АБАФ:
„Съвместният лагер на атлети от АБАФ отново показва балканската солидарност между нашите атлетически федерации. Както винаги АБАФ е пример за добро сътрудничество в цяла Европа.

http://www.standartnews.com/sport-sportove/atleti_na_abaf_na_lager_v_dobrich-322395.html
Снимка: www.standartnews.comВземи линк:

Коментирайте и Вие