Вторник, 20- ти Август
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / България
Дядо Коледа минава през комина срещу 25 лева

Дядо Коледа минава през комина срещу 25 лева


 

Всеки, който иска да спретне истинска Коледа за децата или семейството си може да си поръча личен Дядо Коледа срещу 25 лева. Белобрадият старец посещава най-послушните малчугани по адресите им в Пловдив. Добрият дядо ходи и по офисите на заслужилите работници. Интернет пуши от обяви, в които Санта Клаус сам се предлага за частно посещение без да се изпращат писма до Лапландия.

Тарифата на веселия старец, който носи духа на Коледа и тресе корема си като желе е спаднала. Само за сравнение миналата година е обикалял по домовете на клиентите си срещу сума от 50 лева. Все пак коледата в Града под тепетата излиза по-солено отколкото в столицата. В София половин часовата компания на персонален Дядо Коледа може да се намери срещу 20 лева.

Снежанка и елените не вървят в комплект с мъжа, преоблечен в червен костюм. За тях ще се наложи да се бръкнете по-надълбоко.

Парти агенции и детски центрове пращат Дядо Колед-овци по домовете с цяла празнична програма. Те раздават подаръци в случай, че детето каже стихче или изпее песничка. НО заявките трябва да се правят преди почивните дни около светлите християнски празници. В противен случай цената скача на 130 лв. за поръчки на Дядо Коледа в последния момент.

Цената за посещение може да се определи и от адреса ви. Ако сте жители на краен квартал към надника на Дядо Коледа се добавят и пътни.
Снимка: zlatil.comВземи линк:

Коментирайте и Вие