Четв, 19- ти Септ.
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Коледният дух превзе Добрич

Коледният дух превзе Добрич


 

Коледният дух и Добрият старец завладяха снощи всички жители и гости на Добрич. Града бе огрян от хиляди малки коледни лампички и единадесетметрова коледна елха, които ще носят наслада за добричлии през целият декември.

Голяма тълпа от малки и големи фенове на Коледа се бяха насъбрали на градският площад "Демокрация", където не една, а цели две приказно красиви Снежанки радваха децата и техните придружители. Всички много се забавляваха. Програмата бе запълнена с много танци, песни и игри.

Дядо Коледа направи наистина шеметно появяване. Пълничкият старец се появи с автомобил кабриолет. Сред тълпата от чакащи го малчугани и значителна суматоха, той се качи по стълбите до елхата, приемайки писма с желания за подаръци.

Заедно с осветяването на Коледното дръвче се запалиха и огнени атракции, фойерверки, за изненада и радост на присъстващите.

"Нека се научим да прощаваме! Повече да се обичаме и да бъдем по-добри не само в такива дни!", пожела Дядо Коледа на всички насъбра ли се.

Малко преди да започне празника на площад „Демокрация“, в Работилницата за въображение в Художествена галерия се откри изложба с произведения на възпитаници на детските градини. Там талантливите деца от градина №27 пяха и танцуваха, за да подмамят Дядо Коледа да бъде благосклонен и да ги зарадва с много подаръци.

Снимка: dariknews.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие