Вторник, 20- ти Август
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Коледният дух превзема Каварна още днес

Коледният дух превзема Каварна още днес


 

Коледното настроение ще приповдигне духа и на каварненци от утре. Точно в 17:00 часа на централния площад на рок столицата на България ще бъдат запалени светлините на коледното дръвче. Празнична програма ще зарадва жителите и гостите на града веднага, след като на огромната елха й бъде вдъхнат коледен дух. Спектакъла „Професия лъжец“ на Теди Москов ще разсмива малки и големи в салона на читалище „Съгласие“ от 18:00 часа.

Новогодишната програма на Каварна стартира още днес от 16 часа с концерт на децата от ЦДГ „Детелина" в читалище „Съгласие". На 12 декември пък ще бъде открита коледната изложба „Традиция от глина" на школите „Керамика" и „Изобразително изкуство" при ОДК – Каварна. Наградата „Спортист на годината“ ще бъде връчена на 13 декември в Арт клуб „Ретро“. Междувременно ще се подрежда и изложба „Писмо до Дядо Коледа" на деца от забавачниците, във фоайето на читалище „Съгласие". И това далеч не е всичко – на 18 декември празничен коледен концерт в читалище „Съгласие" ще продължи да поддържа радостта на хората и уюта в града. Само два дни по-късно читалището ще бъде домакин на шоу-спектакъла на клуб „Флорета" - „Танцуващи звезди", със специалното участие на Део и Лео и звездите от „Dancing stars".

Дядо Коледа ще раздава лакомства на децата в продължение на цели 4 дни. От 16 до 20 декември от 17 до 18 часа белобрадият старец ще чака малчуганите във фоайето на читалище „Съгласие", за да се снимат с него за спомен и да получат приготвените изненади. Най-шумния празник, който общината подготвя ще се състои в навечерието на новата 2014 г. В нощта на 31 декември Tim Ripper Owens и Б.Т.Р. ще подгряват настроението на каварненци и ще им кажат „Наздраве“, щом стрелките на часовника отброят точно полунощ.
Снимка: svejo.netВземи линк:

Коментирайте и Вие