Петък, 23- ти Август
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / България
Русата Златка спала с политици и наркобосове за пари

Русата Златка спала с политици и наркобосове за пари


 

Въпреки скромните 27 години, които Златка Райкова е натрупала в житейския си път с*ксапилната плеймейтка е прекарала 200 полови атлети през кревата си. Близки на блондинката твърдят, че за нея с*ксът е спорт за изкарване на пари или просто за забавление. Запознати с разгулния начин на живот на мис Райкова разкриват, че най-голямото й умение е да върти различни любовници и да извлича максимални ползи от връзките си. Източниците споделят, че в леглото на русото изкушение са минавали наркобосове, политици и спортисти. Взимала им парите и се възползвала от благосъстоянието им, докато й отърва, след това ги сменяла като носни кърпи.

Информатори споделят, че силиконовата бомба е задоволявала с*ксуално и виден столичен адвокат по семейно право. Райкова хленчела пред дружките си, че само с лекар не е спала. Пред приятелките си често изтъквала, че не спи с мъже заради положението им в обществото или набъбналия портфейл, но някак си все на такива попадала.

Твърди се, че преди няколко години Райкова смятала, че всичко, което хвърчи се яде и си лягала безразборно с различни мъже, докато наркодилъра Камен Балбузанов – Куката не й показал откъде изгрява слънцето. Според запознати мутрата така я тормозел, че Златка изпаднала в депресия. Макар да й давал всичко материално, от което се нуждаела, Райкова побързала да потърси спасение в прегръдките на ММА боеца Георги Валентинов. Спортистът е по-млад от гаджето си, но и двамата изглеждат щастливи заедно.

Наскоро лъснаха и други компромати, които Златка категорично отхвърля и определя като лъжовни. Оказва се, че блондинката се е пробвала и с амплоа на певица. Извивала глас на микрофона и въртяла гюбеци заедно с другите двама от трио „Фатално 3“. Групата била събрана не от кого да е, а от майката на българския моден подиум Жени Калканджиева. До ден днешен Златка не може да преглътне срама и обидата си и е готова да се бори със зъби и нокти срещу всеки, който повдигне въпроса за гласовите й данни.
Снимка: www.bgwallpapers.netВземи линк:

Коментирайте и Вие