Вторник, 20- ти Август
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Строителите си направиха клуб на ветерана и в Добрич

Строителите си направиха клуб на ветерана и в Добрич


 

Добрич стана поредният сборен център за строителите ветерани. Градът вече може да се похвали с нов клуб, който е част от веригата платформи на националната организация. Утре се очаква да се проведе и първото събрание на членовете му от 11 часа в сградата на „Жилфонд инвест“. На официалното откриване на работата на клуба специални гости ще са инж. Виктор Шарков – зам.-председател на Националния клуб, и Велико Десов – отговорник за Североизточна България.

Членовете на новооткрития клуб възнамеряват да помагат на Строителната камара и бизнеса с богатия опит, който са натрупали в активните си години. Строителите определят създаването на клуба като огромно признание за професията им. Казват, че има много обекти в Добрич, с които се гордеят и такива, които са вече съсипани. Споделят, че по време на кариерата си са изграждали материално-техническата база на Добричка област – на промишлеността, болниците, училищата, детските ясли и градини, сградите на културата, спортните съоръжения, жилищните сгради, главни пътни артерии, центровете на градовете в областта, както и курортите „Русалка" и „Албена".

Ветераните не крият, че им е мъчно за отношението на гражданите и властта към това, което с труд и много усилия са строяли. Изразяват готовност да предават уменията и знанията си и да разказват подробно за развитието на строителството в Добрич и региона.

 
Снимка: plovdivweek.comВземи линк:

Коментирайте и Вие