Вторник, 20- ти Август
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / България
Три момчета загинаха в адска катастрофа

Три момчета загинаха в адска катастрофа


 

Трима младежи на 23-годишна възраст намериха смъртта си на пътя Пловдив – Пазарджик снощи. Зверският удар буквално е обезглавил шофьора и спътника му на предната седалка. Кошмарната злополука се разиграла около 01:00 часа край разклона на селата Цалапица и Съединение в посока град Стамболийски.

Загиналите момчета са се движели с ауди. Блъскат се в камион „Мерцедес” с ремарке, който тъкмо излизал от разклона. 62-годишният водач на товарния автомобил спрял на знак стоп, но влязъл в пътя с предимство. Николай заявил пред униформените в районното в Стамболийски, че не забелязал да се приближава кола. Придвижил се до средата на кръстовището, чул ужасен шум и видял смачкана кола. След това позвънил на телефон 112, за да подаде сигнал за трагедията.

Проверка е доказала, че колата е минала под камиона и масивното возило е отнесло покрива й. Установена е и самоличността на тримата загинали. Водачът на аудито и момчето до него са били от Пазарджик. Третото момче от село Росен починало в болницата. Предстои да бъде доказано дали младежите са употребили алкохол и наркотици преди да се качат в колата.

Проверка с дрегер е показала, че в кръвта на 62-годишния Николай е нямало алкохол по време на инцидента. Отчетено е, че се е движел с не повече от 30 км/ч, докато е пъплел към средата на кръстовището. Следователите предполагат, че колата на младежите се е движела с бясна скорост.
Снимка: plovdivweek.comВземи линк:

Коментирайте и Вие