Пон, 15- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
 20 кубика дърва за огрев без документи в склад в гр. Добрич са установили горските инспектори от РДГ – Варна

20 кубика дърва за огрев без документи в склад в гр. Добрич са установили горските инспектори от РДГ – Варна


 

В гр. Добрич, при проверка от горски инспектори от РДГ – Варна със служители на НАП Добрич на склад за продажба на дървесина е установена наличност на 117 кубика дърва за огрев като са представени документи за 97. От страна на горските инспектори е съставен акт за съхранение на 20 куб. м дърва за огрев без документи, удостоверяващи законния произход на дървесината. Нарушения са установени и от служители на НАП гр. Добрич, за които е съставен акт.

4 склада за продажба на дървесина са проверени в гр. Варна от горски инспектори при РДГ,  служители на Дирекция „Инспекция по труда“ и РС „ПБЗН“ гр. Варна. 

От страна на горските инспектори са съставени 2 бр. АУАН за непопълване на дневник за постъпилите, преработени и експедирани дървени материали – невписване на 2 бр. превозни билети, в нарушение на Закона за горите. От РС „ПБЗН“ гр. Варна е съставен  акт за неспазване на противопожарните изисквания. Направено е предписание от служителя на Дирекция „Инспекция по труда“ проверяваните юридически лица да представят допълнително документи, свързани с трудовото законодателство. 

 Изпълнителна агенция по горите
Снимка: static.wixstatic.comВземи линк:

Коментирайте и Вие