Петък, 19- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
„Атака” дари храна и лопати за почистването след бедствието в Добрич

„Атака” дари храна и лопати за почистването след бедствието в Добрич


 

По инициатива на народният представител от „Атака” Калина Балабанова и общинските съветници на патриотите в Добрич Атанас Атанасов и Десислава Димитрова, бе направено поредно дарение за най-пострадалите семейства от наводнението в Добрич. Националистите закупиха храна и консумативи от първа необходимост, лопати и помощни средства за почистване след бедствието.

“Хората не се съвземат, имуществото им е повредено, а и липсата на заинтересованост ги отчайва допълнително“, сподели Десислава Димитрова. „От първия ден сме с хората, помагаме им с най-необходимото в момента“, допълни Ивелина Колева, координатор на „Атака” в Балчик.

Областният координатор на партията и общински съветник Атанас Атанасов сподели, че клубът на патриотите се посещава от много пострадали от наводнението, търсещи помощ от българските националисти. Депутатът от „Атака” Калина Балабанова, която е от началото на трагедията в Добрич и днес се включи в благородната акция. Патриотите ще продължат да помагат на жителите на Добрич и през следващите дни в името на православната солидарност и милосърдие.


Вземи линк:

Коментирайте и Вие