Пон, 17- ти Юни
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
 Бизнес форум „Фермата“ в град Добрич

Бизнес форум „Фермата“ в град Добрич


 

Успешни фермери и търговци от цяла България ще споделят добри практики и проекти за бизнес развитие в земеделския сектор по време на бизнес форум „Фермата“ в град Добрич. Събитието се организира по инициатива на списание ENTERPRISE и е продължение на онлайн рубрика на списанието на http://www.enterprise.bg с новини, мнения и анализи за съвременния земеделски бизнес.

Експерти от държавната администрация и финансови специалисти ще запознаят участниците с различните възможности за финансиране на собствен бизнес, ще разгледат актуални казуси и ще представят тенденциите и перспективите в сектора през 2014 година. Своя опит и практически съвети ще споделят зърнопроизводители, производители на плодове и зеленчуци и земеделци от региона.

Основен акцент на земеделския форум ще бъдат възможностите за субсидии през новия програмен период 2014 – 2020. Експерт от отдел „Директни плащания” и специалист по „Програмата за развитие на селските райони” към Министерство на земеделието и храните ще запознаят участниците с условията и процедурите за кандидатстване по европейски програми.

Форумът ще се проведе на 11 декември 2014 г. (четвъртък) от 13:30 часа в хотел „Изида“. Участието във „Фермата“ за земеделски производители е безплатно. За регистрация във форума:

http://fermata14.mysuccess.bg/registration/

Бизнес форум „Фермата“ се организира с подкрепа на Асоциация на земеделските производители в България (АЗПБ). Официален спонсор на събитието е Банка ДСК.

Медийни партньори на форума са: списание „Агрозона” http://agrozona.bg/ www.fermer.bg www.tractor.bg  www.selo.bg www.bager.bg
Източник: http://agrozona.bg
http://agrozona.bg/biznes-forum-fermata-predstavya-vazmozhnostite-za-razvitie-na-zemedelskiya-sektor-i-selskite-rajoni/
Снимка: hotelizida.comВземи линк:

Коментирайте и Вие