Събота, 18- ти Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Да подкрепим талантите на СОУ "Св. Кл. Охридски" на финала на „Надиграй ме в училище”

Да подкрепим талантите на СОУ "Св. Кл. Охридски" на финала на „Надиграй ме в училище”

На 19 юни от 20 ч. по БНТ-2 и BNT-World можем да гледаме на живо големия финал на телевизионното предаване "Надиграй ме в училище". В него ще участват танцьорите от хореографската формация на СОУ „Св. Кл. Охридски” в Добрич с ръководители Гергана Димитрова и Светлин Куцаров. Учениците от Добрич си извоюваха място на финала след като спечелиха танцовия двубой срещу възпитаниците на СОУ „Св. Кирил и Методий” – Пловдив. Кметът Йордан Йорданов призовава да подкрепим талантите от СОУ „Св. Кл. Охридски” като гласуваме за Добрич с SMS - 4 на номер 14500

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Подготовката за последния епизод на „Надиграй ме в училище” вече е в пълна сила и в неделя (19 юни) ще видим развръзката и ще разберем кое е училището-победител. Точно в 20:00 часа пряко по БНТ 2 и БНТ Свят седемте финалисти – ученическите отбори от Пордим, Враца, Шумен, Добрич, Видин, Варна и София, излизат в оспорвана надпревара за първото място.

Наградата за децата, които се представят най-добре, е участие във фестивала World Stage Eurograde – Световна сцена Еврогрейд в Приморско и едноседмична почивка в крайморския град.

Този сезон на „Надиграй ме в училище”, който предизвика на танцов дуел възпитаници на 12 хореографски паралелки от цялата страна, се оказа и най-силен по отношение на зрителската активност.

Гледайте големия финал на „Надиграй ме в училище” на 19 юни (неделя) от 20:00 часа по БНТ 2 и БНТ Свят!

http://bnt.bg/predavanyia/nadigrai-me-za-detsa/gledajte-golemiya-final-na-nadigraj-me-v-uchilishte

 
Снимка: https://www.facebook.com/www.dobrich.bg/?fref=tsВземи линк:

Коментирайте и Вие