Вторник, 21- ви Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Детелина Николова победи в "Кмет на месеца" за октомври

Детелина Николова победи в "Кмет на месеца" за октомври


 

Обрат в гласуването изкара на първо място кмета на Добрич Детелина Николова в конкурса "Кмет на месеца" за октомври. Тя регистрира най-високия вот - 250 350 хил. души, което представлява 38.93% от всички гласували.

Само преди дни основният й конкурент - кметът на Русе Пламен Стоилов водеше с 1 % в категорията "Общини над 20 души". Двамата мериха сили по темата "Инфраструктура".

Градоначалникът на Добрич е и сред миналогодишните победители в най-голямата кампания на Kmeta.bg -"Кмет на годината". Николова беше номинирана заради работата си в посока на подобряване и развитие на градската среда с проекта "Развитие и модернизация на местната инфраструктура, създаваща условия за растеж и повишаване привлекателността на общината за инвестиции и местоживеене”.

През последните четири години Община Добрич вложи близо 70 милиона лева в подобряване на инфраструктурата и условията за бизнес за нейните граждани и инвеститори. Беше изпълнена мащабна инвестиционна програма за ремонт на водопроводи, пътища, тротоари, междублокови пространства, места за спорт и отдих, детски площадки и др.

Източник: Kmeta bg
Снимка: image.cdn.kmeta.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие