Вторник, 23- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Добрич е част от националното турне на Георги Христов

Добрич е част от националното турне на Георги Христов


 

Поп асът ГЕОРГИ ХРИСТОВ обяви първите пролетни концерти от Националния си тур`2015 – „Изгарям”. След изключителния успех на премиерата на едноименния му албум със  спектакъла в зала 1 на НДК в София в края на миналата година, певецът ще представи най-новата си продукция и в страната. Турнето ще обхване над десет града.

На 23 април е концертът в Пазарджик, който ще се проведе в спортната зала „Васил Левски”. Събитието се реализира в партньорство с Община Пазарджик. Билетите тръгват в продажба на 6 април на касата на спортната зала.

Следващите два лайфа са на 27 април в Разград (читалище „Развитие”/стария театър) и на 28 април в Търговище (Драматичен театър). Билетите за тях вече са в продажба на касите на театрите. Началото на концертите е в 19.00ч.

През май турнето на ГЕОРГИ ХРИСТОВ ще премине през Габрово и Добрич.   

До края на годината певецът ще изнесе концерти и във Варна, Бургас, Пловдив и други градове от страната, датите за които са в процес на уточняване. 

Албумът „Изгарям” е определен от специалистите в бранша като „безпрецедентен”, което се потвърждава и от отзивите от дългогодишни почитатели на певеца, които споделят, че дори те са изненадани и са свидетели на нова стъпка в професионалното му развитие. Георги Христов отново доказа, че е творец, който с изкуството си и начина, по който го поднася, прави така, че хората да усещат музиката му не само като забавление, а като духовно изживяване.
Снимка: i60.tinypic.comВземи линк:

Коментирайте и Вие