Четв, 30- ти Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Добрич ще е домакин на волейболната Купа на България

Добрич ще е домакин на волейболната Купа на България


 

Добрич ще бъде домакин на финалните битки от Купата на България 2015 по волейбол, при мъжете, информира bgvolleyball.com. Турнирът ще се проведе от 20 до 25 април с участието на осем отбора, седем от Суперлигата и един от Висшата лига, достигнали до финалната фаза.

Регламентът предвижда участниците да бъдат разделени в две групи по четири тима. В двата потока се играе всеки срещу всеки, първите два продължават във финалната четворка.

Предварителната фаза на турнира ще се проведе в два отделни града – Добрич и Сливница. След това финалистите се събират за полуфиналите и финала в зала Добротица.
За тазгодишното издание на турнира има промяна, като някои от най-добрите ни волейболисти ще участват в турнира. За тази цел от федерацията разрешиха на всеки от отборите във финалната фаза да картотекира до трима играчи, които са били в чужбина.

Програма за турнира

20, 21 и 22 април – срещи от двете предварителни групи в Добрич и Сливница

23 април – почивен ден и придвижване на полуфиналистите до Добрич

24 и 25 април – полуфинали и финали в Добрич

Разпределението на отборите в двете предварителни групи на Купата ще стане чрез жребий. Той ще бъде теглен след 5 април, след приключване на Европейското първенство 2015 за девойки младша възраст, чийто домакин е България, а надпреварата ще бъде в Пловдив и Самоков.

http://m.gong.bg/volleyball/bg-volleyball/dobrich-shte-e-domakin-na-volejbolnata-kupa-na-bylgariia-321975
Снимка: m4.netinfo.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие