Сряда, 19- ти Юни
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Добричлии се оплакват пред цяла България от „качествен” хляб и жълта вода

Добричлии се оплакват пред цяла България от „качествен” хляб и жълта вода


 

Възмутени добричлии подават сигнали до сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България”, за да се оплачат в национален ефир от качеството на хляба и жълтата вода, която тече от чешмите им. Пламен Димов и Светлана Йорданова нямат общо помежду си освен факта, че са жители на Добрич. Двамата обаче са изпратили снимки и видеоклип до една от най-гледаните телевизии у нас на хляб, който се продава в магазин „Томи” в квартал „Балик”, както и на „течното злато”, което тече от чешмите в домовете на добричлии миналата седмица.

Потресените потребители алармират в рубриката „Моята новина” за състоянието на двете жизненоважни неща за оцеляването на човека още от библейско време и подчертават, че в Златна Добруджа се ядат посинели филии с боклуци в тях.

Според Пламен Димов хлябът в една от търговските вериги в Добрич бие всички рекорди по брой боклуци, открити в него. Мъжът споделя, че странните субстанции в тестото дори не могат да се определят какво точно представляват. Той разкрива, че институциите не се намесват и проблемът остава „хроничен”.

Неговата съгражданка пък недоволства от калната вода, която миналата седмица не ставаше дори за къпане. Добричлийката, заснела видео и го разпространила до Нова телевизия, за да покаже каква вода пият онази част от българите, които плащат най-солени сметки за нея.

Вземи линк:

Коментирайте и Вие