Събота, 18- ти Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Дъжд „виси” над Добрич в сряда

Дъжд „виси” над Добрич в сряда


 

Предимно облачно и с кратки превалявания ще се задържи времето в Добрич в сряда, 4 юни. Температурите ще са приятни, но все още хладни за сезона. Максималните им стойности ще достигнат до 21°С. Добричлии да вземат чадърите си на излизане, защото в следобедните часове е възможно да вали. По мрачната сутрин се познава, че слънце днес няма да огрява.

Валежи се очакват в цялата страна, но по-интензивни в южните и централните райони. По Черноморието преди обед ще има разкъсана облачност, която ще започне да се увеличава стремително още в ранния следобед. В Добруджа ще има условия за градушка.

Облачно е и над планините. До края на деня там също ще паднат краткотрайни валежи. Привечер от югозапад ще започне навлизане на по-хладен фронт и утре вече добричлии чувствително ще тръпнат от хлада, ако пропуснат да си вземат връхна дреха. Интензивна ще е облачността в Добрич и в четвъртък. Промяна в прогнозата ще има в петък, когато синоптиците обещават повече слънчеви часове. Затоплянето ще дойде през уикенда.
Снимка: scontent-a-fra.xx.fbcdn.netВземи линк:

Коментирайте и Вие