Петък, 19- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Енергото спира тока поетапно из кварталите на Добрич за профилактика

Енергото спира тока поетапно из кварталите на Добрич за профилактика


 

Докато е в сила бедственото положение в Добрич и не са отводнени напълно трафопостовете от Енерго-Про ще продължават да спират поетапно тока из различните части на града, за да се предотврати евентуалното възникване на инциденти.

В рамките на два дни (днес и утре) ще гасне електричеството в района на ЖК "Балик"; ЖК "Христо Ботев"; ЖК "Изгрев". Прекъсването на ел енергията ще започва от сутринта в 08:30 часа и ще продължава до 17:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на ток.
Само в сряда от 09:00 ч. до 14:00 ч. ще има смущения в захранването на карето от ул. "Поп Богомил", ул. "Калиакра", ул. "ОП Петър Алексиев", ул. "Стефан Караджа" ,бул "Добруджа", бул. "25-ти Септември".

Отново на 25 юни от 09:00 ч. до 16:00 ч. на тъмно може да останат за кратко село Поручик Чунчево, Хаджи Димитър, Раковски и ветрогенераторите на извод Чунчево. От 08:00 ч. до 17:00 ч. смущения по мрежата ще има и на територията на oбщина Балчик и по-точно в село Дъбрава и части от село Гурково. Няма да са изключени спирания на тока в П/С Царичино, бившата свинеферма, с. Царичино, с. Тригорци, ВтЕЦ Виндферм 4.  
Снимка: www.stockholmnews.comВземи линк:

Коментирайте и Вие