Пон, 15- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Хасково и Бургас предложиха подкрепа и готовност за съдействие на добричлии

Хасково и Бургас предложиха подкрепа и готовност за съдействие на добричлии


 

В писмо до Областния управител Недко Марчев, Областният управител на Хасково Кадир Исов заяви готовност да съдейства с всички сили и средства и да окаже помощ чрез териториалните структури на централната власт в Хасково.
Областният управител на Хасково изказва съболезнования по повод трагедията, сполетяла семействата на жертвите на водната стихия и пожелава бързо възстановяване на всички пострадали. 

Кметът на Бургас Димитър Николов също изрази готовност да помогне на пострадалите в Добрич, както и на семействата изгубили близките си. Той изпрати своите искрени и тези на съгражданите си съболезнования за трагедията, сполетяла Добрич и Варна. В Бургас през последното денонощие също са паднали валежи, чието количество е изчислено на приблизително 25 литра на кв. метър, но не са констатирани сериозни щети. Бедстващи семейства няма, а токът и водата не са били спирани. В цялата община са взети превантивни мерки и са наредени чували с пясък за укрепването на стените на водните басейни в околията.

Вземи линк:

Коментирайте и Вие