Пон, 26- ти Февруари
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Жълт косматко популяризира оперативните програми в Добрич

Жълт косматко популяризира оперативните програми в Добрич


 

Двукрака плюшена играчка, вероятно щраус, показва за какво са използвани европейските фондове в последните седем години в ново видео на Информационния портал за Структурните фондове на ЕС. Рекламата с яркожълтото животно е част от инициатива на Европейската комисия. Преди четири месеца информационните бюра за евросредствата на Словакия и Унгария вече са разходили жълтата кукла на конци из различни европроекти. Днес се появи и българско видео по темата. 

В него играчката се вози в метрото и по магистрала, разглежда римския форум в Стара Загора и куцука по алеите в зоопарка в Добрич. Всички те са направени по проекти, които се плащат от Европейския съюз, а измисленият герой Ноа им се възхищава.

Оригиналната страница на кампанията Noah the Project Lover ("Ноа, който обича проекти) в YouTube e създадена преди четири месеца и от тогава не е активна. Българското видео се появи едва днес. Всички видеа до момента са гледани общо малко по-малко от 700 пъти.

Ето първоначалния клип, в който жълтото пухено животно с пилотски очила подканва всички бенефициенти по оперативни програми "Да останем свързани" и за следващия програмен период.

КАПИТАЛ

Видео:Снимка: i61.tinypic.comВземи линк:

Коментирайте и Вие