Сряда, 29- ти Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Кмета на Добрич отличен от сайта kmeta.bg в категорията „Природа за бъдещите поколения“

Кмета на Добрич отличен от сайта kmeta.bg в категорията „Природа за бъдещите поколения“


 

Станаха ясни победителите в категорията „Природа за бъдещите поколения“ на церемонията „Кмет на годината“. Отличените градоначалници са трима – за малка, средна и голяма община.

Сред най-големите общини, в които населението е над 50 хил. души, се отличи кметът на община Добрич – Детелина Николова.

„За мен наистина тази награда е голяма изненада. Искам да благодаря от името на колегите ми, защото заедно работим да постигнем по-добър жизнен стандарт за жителите на Добрич. Не само ръководството, но и хората от Добрич вложиха усилия, за да бъде Добрич един спокоен и красив град. Пожелавам на колегите да се влагат на 100% и с пълни усилия за градовете си."

Победителят за община с население под 20 хил. души е Румен Гунински, кмет на Правец.

„Благодаря на организаторите. Приемам тази награда и от името на екипа ми. Специално благодаря на министър Танева за хубавата новина от днес. Пожелавам успех на всички."

В същата категория, но сред номинираните общини с население между 20 и 50 хил. души, най-много гласове е събрал Владимир Георгиев, кмет на община Самоков.

„Благодаря за тази чест да съм тук и благодаря на организаторите. Ние като общинари минаваме през перипетии, но е много важно да се грижим за природата. Занимаваме се със залесяване и зарибяване. Открихме модерно депо в Самоков. Желая успех на всички в начинанията им."

http://www.kmeta.bg/pobeditelite-v-kategoriq-priroda-za-b%D0%B0deshtite-pokoleniq-veche-sa-izvestni-53944.html
Снимка: cdn.kmeta.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие