Петък, 19- ти Април
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Община Добрич обявява конкурс за проектни предложения на НПО

Община Добрич обявява конкурс за проектни предложения на НПО


 

Община град Добрич обявява конкурс за представяне на проектни предложения от неправителствени организации на територията на Общината по Програма „Финансиране на граждански инициативи в полза на местната общност от бюджета на Община Добрич”. Конкурсът ще се проведе съгласно реда и условията за кандидатстване по Програмата, приет от Общински съвет град Добрич. Организациите кандидатстващи за съфинансиране на проекти, задължително прилагат копие на договора, сключен с финансиращата организация – донор. До финансиране няма да бъдат допускани кандидати, ако са получили такова за същата дейност (за която кандидатстват) от други източници.

Документите за участие в конкурса се подават в деловодството на Община град Добрич в Центъра за услуги и информация в запечатан плик с надпис: „За участие в конкурса за финансиране на граждански инициативи 2015 година”. Попълненият формуляр се подава и на магнитен носител (CD).

            Краен срок за кандидатстване – 17.04.2015 година, 17.00 часа. Получените след този срок предложения няма да бъдат разглеждани.

            За повече информация, моля разгледайте уеб страницата на Община град Добрич www.dobrich.bg раздел „Стратегии, планове, програми” или се обърнете на телефон: 058/600 050 Дирекция „Икономическо развитие и европейски фондове”.
Снимка: www.dobrich.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие