Пон, 17- ти Юни
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Община Добрич: Пътят за Лозята ще бъде затворен поради реконструкция

Община Добрич: Пътят за Лозята ще бъде затворен поради реконструкция


 

Във връзка със започване на строително – монтажни работи на обект: „Възстановяване корекцията на река Добричка в участъка от околовръстен път (посока с. Богдан) до включване на приток „Сердика“ и възстановяване на мостово съоръжение над коритото на река Добричка по ул. „Любен Каравелов“, Община град Добрич Ви уведомява за временна промяна в организация на движението в района за периода от 28.06.2016 г. до 01.08.2016 г.
При  ремонтните работи на корекцията на река Добричка в участъка от околовръстен път (посока с. Богдан) до включване на приток „Сердика“ се предвижда възстановяване на бетоновия профил на корекцията на реката. Строителните дейности ще се извършват на отделни участъци по трасето на реката , без отбиване на движението. Организацията на движение ще се изпълнява по индивидуални схеми съгласно Наредба №3/2010 г. за временната организация и безопасността на движението при извършване на строителни и монтажни работи по пътищата и улиците. Ще бъдат поставени съответните предупредителни знаци от фирмата Изпълнител за временно стесняване на движението по пътното платно.
Строително-монтажните работи по възстановяване на мостово съоръжение над коритото на река Добричка по ул. „Любен Каравелов“ ще се изпълни с отбиване на движението по съществуващите улици. Затваря се движението в посока от ул.“Любен Каравелов“ през моста към „ Път I“, „Път II“ и „Път III“ за достъп до имотите в „Гаази Баба“. Движението на автомобили ще се пренасочва по бул.“25-ти септември“ към ул.“Простор“, от където по обслужващ път се достига до „Път III”. От „Път III“ се осъществява връзката с „ Път I“ и „Път II“ в „Гаази Баба“.
 
Снимка: dobrich24Вземи линк:

Коментирайте и Вие