Пон, 4- ти Март
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Парче на добричлия сред най-гледаните в YouTube (видео)

Парче на добричлия сред най-гледаните в YouTube (видео)


 

Повече от 20 000 гледания и по-скоро слушания събра парчето на Тафо Великов “Revival”. Добричлията, известен с псевдонима Digital Nottich постигна невероятен успех в мрежата. Трап звученето, примесено с традиционната за България родопска гайда направо изкъртва рейтинга в музикалния канал. „Revival” дори няма заснето видео към аудиото, което доказва, че младежът, който прави авторска музика радва истинските ценители на електронната музика. Той не залага на голи мадами или на комерсиални клипове, за да се харесва на аудиторията и да си „продава стоката”.
 
Тафо, който спретна няколко големи партита в добричкия клуб „The Maze” е амбициран да забавлява меломаните в родния си град с нови изненади. След като световноизвестна „тава” включи негови етно тракове, а немски филм използва музиката му за саундтрака си Digital Nottich бе открит и от една от най-слушаните радио станции в британската столица Лондон - Bassport.FM. Защото той прави нещо уникално и то изключително добре. Включва типичното за България звучене в нещата си и може да се каже, че така заслугите му извън пределите на страната са национални.

Преди броени дни Тафо пусна в Intrap Channel ремикс на парчето "Feel The Sound", по който е работил заедно Nikolai Vigorous Petrow и само в първите 10 минути бе отчетен рекорден брой посещения. Новото му EP "Truly Wild" за LCD Records, ще се появи на 9-ти юни във всички големи онлайн магазини. Онези добричлии, които все още не са имали шанса да чуят какви чудесии прави Digital Nottich като започне да „пуска” могат да наваксат на Wake Ъп феста, който е създаден специално за „будните” хора и ще се състои на 20-22 юни, когато светлата част от денонощието е най-продължителната през цялата година. Това ще е третото издание на WakeЪп! и ще мине под надслова "Празникът на Слънцето” и ще сбере хиляди фенове на електронната музика от България и чужбина сред природата на Родопа планина в град Куклен, на 15 километра от Пловдив.
 
 Оставяме ви в компанията на хита на Digital Nottich с пожеланието за един прекрасен ден именно в Добрич!
 

Видео:Снимка: scontent-b-fra.xx.fbcdn.netВземи линк:

Коментирайте и Вие