Вторник, 25- ти Юни
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Самураите от Добрич набират средства за треньорите си, останали без покрив в наводненията

Самураите от Добрич набират средства за треньорите си, останали без покрив в наводненията


 

Ръководството на карате клуб "Самурай"-Добрич отправя призив в социалната мрежа фейсбук. Клубът моли за подкрепата на състезатели, родители, колеги и приятели да се съберат средства за треньорите Теодора и Георги Михайлови, които са създали истински шампиони и са донесли редица медали и признания на града. Семейството е сред десетките пострадали при наводненията на 19 срещу 20 юни. Домът им е напълно унищожен и заедно с малката си дъщеря са буквално на улицата.
От клуба апелират: „Нека всички да ударим едно приятелско рамо на Жоро и семейството му в този труден за тях период – кой с колкото може и с каквото може”.
Банковата сметка, на която могат да се превеждат парите е както следва:
ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ МИХАЙЛОВ
ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА
BIC: CECBBGSF
IBAN: BG93CECB97901077920903
Всички родители и състезатели са взели решение да заплатят по една допълнителна месечна такса за юли и със средствата да бъдат подпомогнати Гошо и Теодора. Родителите отправят молба към всички от клуба да се отзоват и заплатят тази сумата. За да се ускори набирането на помощите и да се привлекат фирми на страната на доброто дело от клуба обещават 6-месечен безплатен банер на корицата на клуба и благодарят предварително на всички, които отварят сърцата си в трудния момент.
Снимка: scontent-b-fra.xx.fbcdn.netВземи линк:

Коментирайте и Вие