Пон, 15- ти Април
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Утре 11 декември 2014 г.  от 13:30 часа в хотел „Изида“ - бизнес форум „Фермата“

Утре 11 декември 2014 г. от 13:30 часа в хотел „Изида“ - бизнес форум „Фермата“


 

Успешни фермери и търговци ще споделят добри практики и проекти за бизнес развитие в земеделския сектор по време на бизнес форум „Фермата“ в град Добрич. Форумът ще се проведе на 11 декември 2014 г. (четвъртък) от 13:30 часа в хотел „Изида“. Бизнес форумът за успешни практики в земеделието се организира по инициатива на списание ENTERPRISE и е продължение на онлайн рубрика на списанието http://www.enterprise.bg с новини, мнения и анализи за съвременния земеделски бизнес.
Експерти от държавната администрация и финансови специалисти ще запознаят участниците с различните възможности за финансиране на собствен бизнес, ще разгледат актуални казуси и ще представят тенденциите и перспективите в сектора през 2014 година. Своя опит и практически съвети ще споделят зърнопроизводители, производители на плодове и зеленчуци и земеделци от региона.

Основен акцент на земеделския форум ще бъдат възможностите за субсидии през новия програмен период 2014 – 2020. Експерт от отдел „Директни плащания” и специалист по „Програмата за развитие на селските райони” към Министерство на Земеделието и храните ще запознаят участниците с условията и процедурите за кандидатстване по европейски програми.Участието във „Фермата“ за земеделски производители е безплатно. За регистрация във форума:http://fermata14.mysuccess.bg/registration/
Бизнес форум „Фермата“ се организира с подкрепа на Асоциация на земеделските производители в България. Официален спонсор на събитието е Банка ДСК.

Медийни партньори на форума са: списание „Агрозона” http://agrozona.bg/ www.fermer.bg www.tractor.bg www.selo.bg www.bager.bg

За списание ENTERPRISE
ENTERPRISE е B2B печатно издание за практики от бизнеса и ERP, с контролирана дистрибуция и разпространение. ENTERPRISE достига до мениджърите, като говори на техния език и от тяхната гледна точка. Първата по рода си бизнес медия в България се насочва изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. ENTERPRISE формулира и анализира най-важните явления в българската бизнес реалност – от гледна точка на управление и технологии. Екипът на ENTERPRISE организира бизнес форумите MySuccess.bg и традиционна CRM конференция.
Снимка: hotelizida.comВземи линк:

Коментирайте и Вие