Пон, 15- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Забавляват малчуганите от „Еко лято” с картинг и велопоходи

Забавляват малчуганите от „Еко лято” с картинг и велопоходи


 

Особено забавен и изпълнен с емоции бе 9 юли за децата, участващи в лятната програма "Еко лято” на Младежки център - Добрич. Посещението на картинг пистата в Добрич им донесе много радост. Всяко дете направи по две обиколки дълги 580 метра по трасе с много завои. Преди да се качат на атрактивните коли, малките пилоти получиха инструктаж как се управлява картинг.
”След като разбереш, че с десния крак подаваш газ, а с левия натискаш спирачката, слагаш каската и потегляш. Преживяването е "супер яко”!”, кефят се изпълнените с адреналин деца, които уплътняват пълноценно дните от лятната си ваканция.
 
Само два дни по-късно те дочакаха и планирания за петък - 11 юли велопоход до местността "Дъбовете”. В 9 часа площад "Стария орех” пред Младежки център се изпълни с ентусиазирани млади велосипедисти. Отзивчиви родители също се включиха в инициативата. Областна дирекция на МВР - Добрич подкрепи идеята и съдейства за безопасното придвижване на голямата група. Две коли на пътна полиция съпровождаха децата и в двете посоки. След премеждието, участниците признаха, че са уморени, но много щастливи и изпълнени с положителни емоции.


Вземи линк:

Коментирайте и Вие