Четв, 30- ти Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
300 двойки от 10 държави танцуват в Международния турнир по спортни танци в Албена

300 двойки от 10 държави танцуват в Международния турнир по спортни танци в Албена


 

И тази година Албена е домакин на Международния турнир по спортни танци, организиран от Българската федерация по спортни танци. Състезанията в WDSF INTERNATIONAL Open – Albena 2014, са на 5-и и 6 юли. Непосредствено преди международната надпревара, ще се проведат Държавният турнир и Държавното първенство - първи ранг.

Състезанието с ранг International носи на състезателите точки за световната ранглиста. До момента заявка за участие в Международния турнир са подали над 300 двойки от над 10 държави - Унгария, Чехия, Казакстан, Гърция, Турция, Словакия, Италия и др. Всичките възрастови групи ще се състезават и в стандартни и в латиноамерикански танци. Изпълненията на танцовите двойки ще бъдат оценявани от Международна съдийска комисия. Състезанията ще се провеждат в Спортната зала на Албена.

Със съдействието на БФСТ, на 1-и и 2 юли, отново в Албена, ще се проведе летен тренировъчен лагер. Официални лектори са Мириам Свайзер и Рон Хорн - Латина, лектори по Стандарт - Уилям Пино, Дениз Майерс, Салваторе Тодаро и Виолета Янева.
Снимка: www.novsport.comВземи линк:

Коментирайте и Вие