Пон, 15- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
51-годишен фен на рока от Варна спечели уникалния Harley-Davidson от „Еврофутбол“ (снимки)

51-годишен фен на рока от Варна спечели уникалния Harley-Davidson от „Еврофутбол“ (снимки)


 

Варненец спечели уникалния за българския пазар мотор на Harley-Davidson Iron 883, модел 2014 г. от кампанията „Еврофутбол дава повече“. Талонът с името му беше изтеглен на сцената на Каварна Рок Фест късно снощи, 28 юни, минути преди на нея да се качат легендарните Europe. Звезди от Ахат влезе в ролята на водещ и забърка забавно шоу. Именно неговата късметлийска ръка извади скреч картата на 51-годишният варненец от специалната 500-килограмова урна на „Еврофутбол“ малко, след като прозвуча финалното парче на Кroкus. Тя беше побрала талончетата на участниците в кампанията на „Еврофутбол“ за световното първенство от цялата страна. Еврофортуната, както е известна урната, беше задвижена още в началото на шоуто и продължи да разбърква скреч картите повече от пет минути. Представител на „Еврофутбол“ я стопира след края на обратното броене на публиката, а изпълнителят на „Черната овца” бръкна в нея и печелившия талон.
 
Печелившият Георги Николов не скри изненадата си от телефонното обаждане на Звезди, който го набра директно от сцената и реагира изключително развълнувано. Човекът се възмути от обаждането и дори настоятелните опити на водещия не помогнаха за осъществяване на връзката. Това допълнително вдигна градуса на настроението на стадиона и предизвика бурния смях на публиката.
 
В неделя сутринта екипът на „Еврофутбол“ успя да се свърже се Георги Николов и с интерес изслуша причината за реакцията му вечерта. „Много ме зарадвахте, благодаря Ви!“, каза късметлията и обясни, че това е първата му печалба в живота изобщо, както и че съботния му ден е бил изключително тежък и вечерта не е бил в подобаващо настроение.
 
Моторът е голямата седмична награда от кампанията „Еврофутбол дава повече“ за Световното първенство. През първата седмица бяха раздадени 100 билета за Каварна Рок Фест, а до края на инициативата предстои да бъдат подарени още - 30 юбилейни сребърни монети за Мондиала и 3 печалби по 500 лева на 05.07.2014 г. и 1х3 000 лева, 1х2 000 лева и 2х500 лева на 16.07.2014 г.

Освен седмичните придобивки, участниците могат да получат и моментни награди, които може да се вземат веднага в пункта. Сред тях са: плажни кърпи, чаши за бира, ключодържатели, запалки, надуваеми топки и възглавнички, шапки, тениски на Каварна Рок Фест, химикалки, както и печалба на стойност 1 лев, която може да бъде използвана за залог в пункта, в който е получена.

За участие в кампанията: залог за минимум 10 лева за спортна прогноза или 5 лева на Гонки. Срещу тях участникът получава скреч карта, на която е изписан вида на наградата – моментна или възможност за спечелване на някоя от седмичните награди. Кампанията продължава до края на Световното футболно първенство.


Вземи линк:

Коментирайте и Вие