Събота, 18- ти Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Еврофутбол ще зарадва фен на рока с чисто нов Harley Davidson заради Световното в Бразилия

Еврофутбол ще зарадва фен на рока с чисто нов Harley Davidson заради Световното в Бразилия


 

Кампанията „Еврофутбол дава повече!“ е създадена за любители на силните усещания – такива, които живеят с ритъма на рок музиката и си вдигат адреналина с каране на мотори. Тя е посветена на Световното по футбол, което в момента се играе в Бразилия. От 12 юни участниците в българския букмейкър имат възможността да се сдобият с един от стоте билета за Kavarna Rock 2014. Имената на късметлиите, които ще станат част от най-голямото рок събитие в България, ще бъдат обявени на 21 юни. Кулминацията на кампанията ще настъпи с началото на рок феста - 28 юни, когато собственикът на голямата награда, мотор Harley Davidson ще научи за невероятната си печалба. Той ще може да направи първото си кръгче именно в рок столицата на България.

Наградите от Еврофутбол продължават на 5 юли с жребий за 30 колекционерски монети за световното първенство, заедно с три награди на стойност 500 лв. На 16 юли ще има жребий за още парични награди: една от 3 000 лв., една от 2 000 лв. и две от 500 лв.
Отделно за любителите на футбола, които ще се разходят до Каварна за тридневните „ток и жица” с динозаврите на рока и не искат да пропускат мачовете по време на Световното, ще има специална видео стена с размери 6 на 8 метра, на която ще бъдат предавани мачовете от Бразилия.

В кампанията „Еврофутбол дава повече!“ може да се включи всеки, пуснал фиш на стойност минимум 10 лв. за футбол и други спортове или 5 лв. за гонки с кучета. Срещу тях участникът получава скреч карта, предлагаща следните моментни награди: тениска на Kavarna Rock, чаша за бира, плажна кърпа, надуваеми топка или възглавничка, химикалка, запалка, ключодържател, печалба на стойност 1 лев или шапка. В случай че скреч картата е непечеливша, участникът може да се включи в жребиите за седмичните награди като я пусне в специална урна в съответния букмейкърски пункт.

Вземи линк:

Коментирайте и Вие