Пон, 4- ти Март
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Фенове на рока причакват на летище Варна легендарните Europe

Фенове на рока причакват на летище Варна легендарните Europe

Обявиха програмата за тридневния фест в Каварна

 

„Последно отброяване”, както се пееше в най-големия хит на хейдлайнерите Europe
и бандата ще кацне на летище Варна. Няколко часа делят феновете на рока от срещата им с любимата им група. Почитателите вече се редят нетърпеливо на опашка на терминал 2, за да зърнат, някой от световноизвестните музиканти и от групите Krokus, Pretty Maids. Трите звездни музикални формации ще пристигнат точно на обяд в морската столица и след това ще отпътуват към рок столицата на България – Каварна, където ще вземат участие в най-разтърсващото лятно събитие у нас – Kavarna Rock 2014.
 
Организаторите разкриха каква ще е програмата за трите титанични дни, прекарани на местния стадион с някои от най-великите плачещи китари и стържещи вокали от бунтарските години на миналия век, а именно 60-те, 70-те и 80-те.
Вратите на стадион „Калиакра” ще се отворят точно в 16:00 часа на 27 юни. Началото е запазено за Black Sea Battle Of The Bands, където едни срещу други ще се изправят новите български формации, за да бъдат прослушани от жури, съставено от големи имена от рок попрището. В 22:30 часа идва ред на група „Сигнал” и техните вечни хитове.

Вторият ден сбира почитателите на рока по същото време на добре познатия стадион. Само че на 28 юни компания на притежателите на ценните билети ще правят WINNER 1 BSBB, GUS G, PRETTY MAIDS, KROKUS и EUROPE. Концертите им ще приключат след полунощ и за доброто настроение на публиката вече има подсигурени предостатъчни запаси от бира.

В третия и последен ден от рок офанзивата в Каварна на сцената ще излязат точно в 16:30 часа останалите велики музиканти, поканени от община Каварна и организаторите на феста специално заради българските меломани. Програмата обещава запомнящи се изпълнения на хитовете на JORN, GOTTHARD, SABATON, HELLOWEEN.

След рок феста кметството в Каварна призовава гостите в града да останат по местата си, защото ще има бис! Юлското слънце ще се посреща и тази година на Камен бряг заедно с Джон Лоутън и неговия неостаряващ химн за приветстване на изгрева през първия ден на юли.
Снимка: sofiaglobe.comВземи линк:

Коментирайте и Вие