Неделя, 14- ти Април
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Юлското слънце изгрява на фона на химните на Джон Лоутън и БТР

Юлското слънце изгрява на фона на химните на Джон Лоутън и БТР

Обозначават ръба на скалата със светещи ленти, за да няма инциденти

 

Малко преди да изгрее слънцето около 5:30 часа сутринта Джон Лоутън и БТР ще направят перфектния музикален фон, на който юлското слънце трябва да изгрее на Камен бряг. Тази година освен 4-5 рок банди на красивия морски бряг трябва да се появят повече привърженици на хипи ритуала по посрещането на изгрева. Това разкри пред Агенция „Фокус” кметът на Каварна Цонко Цонев.

В програмата за посрещане на изгрева, организирана от община Каварна участие ще вземат Александър Филчев – Санеца, новоизгрялата група PowerSlave, рок динозаврите от Шепот, рокаджиите от Добрич Pearl & Stones и любимците на каварненци Legendarya. Немците от No planet също ще се включат. Концертът започва точно в полунощ и музиката няма да спре до самия изгрев. Сцената ше се издигне до местността „Огънчетo”.

Джулай морнингът тази година се отбелязва веднага след традиционния рок фест, който тази година чукна деветото си издание. Светещи гривни, балони и ленти ще обозначават ръба на скалата, за да не се стига до инциденти в тъмното, поясни още Кметълът. Той допълни, че за 10 години, откакто на Камен бряг се събират хора и посрещат слънцето е имало само една фатална злополука. По думите му това е сигурен знак, че безопасността е на ниво. Градоначалникът поясни, че все пак хората трябва сами да се пазят, защото ако те не го сторят няма кой да ги спаси.  
Снимка: www.sabori.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие