Пон, 20- ти Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
KAVARNA ROCK И KОМПЛЕКС АЛБЕНА С ЕКСКЛУЗИВНИ ПАКЕТИ И БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ

KAVARNA ROCK И KОМПЛЕКС АЛБЕНА С ЕКСКЛУЗИВНИ ПАКЕТИ И БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ


 

Организаторите на фестивала Bulgarian Live Music  ще си партнират с комплекс Албена АД и Албена Тур. Това ще се случи по време на юбилейното издание на 26, 27 и 28 юни тази година. „През последните години леговата база в Каварна и района, много бързо се запълва след обявяване на датите за фестивала. И феновете срещаха трудности да съчетаят летнните си почивки с рок емоциите и July morning“, споделят промоутърите.
За Kavarna Rock 2015 са създадени специални пакети, които освен нощувки включват и безплатен транспорт от Албена до Каварна и обратно. „Желанието ни е хората наистина да си починат. Да дойдат на фестивала с приятели, да пият спокойно бира, да се забавляват и след това да не се чудят как да се приберат. Отделно в момента водим разговори с голяма транспортна фирма за преференциални цени за билети до Албена и Каварна. Желанието ни е всеки притежаващ билет за Kavarna Rock да ползва специална отстъпка за настаняването и транспорта си“, допълват от организаторите.

Повече информация на http://albena.bg/bg/offers/view/id/290 или на телефон     +359 (0) 70012110

Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и TICKETPORTAL в цялата страната: PICCADILLY, Office1Superstore, GERMANOS, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS, книжарници Booktrading, НДК, Книжен център Greenwich, Мюзик център – Пловдив и др., както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg
Снимка: www.kavarna.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие