Пон, 15- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Нептун си избра красавица на XIV-та Модна фиеста Албена и избяга с нея след шоуто

Нептун си избра красавица на XIV-та Модна фиеста Албена и избяга с нея след шоуто


 

Внучката на Тодор Живков - Жени Живкова и нейните уникални дизайнерски облекла дадоха старт на едно от най-грандиозните събития за 2014 г. в перлата на Добруджанското Черноморие. Четиринадесетата Модна фиеста Албена. Гостите се насладиха на невероятните съчетания на цветове и обеми, а веднага след това водещият на шоуто Искрен Пецов излезе на сцената и съобщи за пристигането на бога на морето – Нептун. В ролята на силния мъжага влезе топмоделът Диан Христов, който излезе от морето с голям жезъл в едната ръка и с тризъбец в другата. Преди това бяха дефилетата на Мери стил, Стоян Радичев, очилата Прего, Сенсейшън и др. 
 
Докато траеше ревюто на Калина Цветкова за модна къща „Калина стил”, Нептун слезе от трона си, грабна една от манекенките и потегли в неизвестна посока. След него, вдъхновени от направеното, красивите модели очакваха следващото предизвикателство. А то се оказа състезание по отслабване с антицелулитния гел на Орифлейм. За голямо учудване на представителките на силния пол повечето желаещи да отслабнат се оказаха мускулести мачовци. Красавците доказаха слуховете, че момчетата са по-суетни. До края на фиестата Мистър Менхънт Али Алиев, топмоделът  Димитър Ангелов и останалите предпочетоха да се мажат с гела и този, който е отслабнал най-много да получи пълен набор за лятото от натуралната шведска козметика.

След пищното откриване всички манекени, дизайнери и гости продължиха в бар „Ганвие”, който е с изцяло нова визия. На караоке шоуто най-добре се прояви Искрен Пецов, който получи заслужените аплодисменти на публиката.

Вземи линк:

Коментирайте и Вие