Пон, 4- ти Март
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Ново 20: с*кс в „птиче” гнездо

Ново 20: с*кс в „птиче” гнездо


 

Някой го предпочитат горещо и страстно, други просто търсят начин да разнообразяват поовехтялата си връзка и да съживяват страстите с причудливи експерименти. В помощ на мисията „да върнем старата любов в кревата” се появява една шантава иновация на компанията-гигант в производството на мека мебел OGE. Фирмата е изобретила легло, което позволява на участниците в с*кса да заемат различни пози дори да са най-скованите любовници на света. Нарича се Bird’s Nest Bed.

Формата на покоите е „птиче гнездо” пълно с пухени възглавници, направени като яйца. То побира повече от двама души, ако случайно някой реши да доведе игричките между чаршафите до нови измерения. Предлага се в различни размери, като най-големият е с диаметър 4.50 м. Може да заеме ролята и на холния диван, ако собственикът е организирал за приятелите си кино вечер. В компанията на общо 16 души той ще може удобно да се „нагнезди” в него. Меките яйца в гнездото се нагаждат според човешкото тяло и му позволяват да си отпочива максимално без да му предизвиква болки и схващания. Не е създадено като ортопедично, но според запознати може да се използва от феновете на Кама Сутра и йогата.

Авторите на гнездото уверяват потенциалните купувачи, че то е идеално не само за с*кс, но и здравословен сън. Според тях може да се използва като любимото уютно местенце за четене на книги, ровичкане из мрежата, работа и игра с децата. Основният материал, от който е произведено е дърво, така че се определя като екологично чисто, въпреки недоволството на природозащитниците.  
Снимка: www.toxel.comВземи линк:

Коментирайте и Вие