Вторник, 21- ви Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
 Подписан е договорът за канализацията по улици "Равно поле" и "Нефтяник" в Шабла

Подписан е договорът за канализацията по улици "Равно поле" и "Нефтяник" в Шабла


 

На 21 октомври в община Шабла  бе подписан договор между Общината и „Хидрострой“ АД Варна за изпълнение на обществена поръчка с предмет „Изграждане на битово-фекална канализация и уличен водопровод по ул. „Нефтяник“ и изграждане на битово-фекална и дъждовна канализация по ул. „Равно поле“, гр. Шабла.“

Контрактът бе парафиран от Иванка Господинова, Вр.ИД Кмет на община Шабла  и инж. Николай Пашов от страна на „Хидрострой“.

Цената на цялостното изпълнение на договора е 1 824 888, 92 лв. с ДДС.


На 19 октомври в Държавен фонд „Земеделие“ в София беше подписан Анекс към договор за отпускане на финансова помощ по проект: ,,Развитие на спорта в община Шабла – реконструкция и доизграждане на стадион и парков комплекс в гр. Шабла, общ. Шаблa”. Одобрената обща стойност е в размер на 4 006 199,75 лв.

Първият етап включва: футболен терен, лекоатлетическа писта, модулни сгради, тенискорт, минифутболно игрище, мултифункционални площадки за баскетбол и волейбол, площадка за тенис на маса, фитнес-уреди на открито, площадка за петанк, паркоустройство и благоустройство, ландшафт.

Снимка: www.hydrostroy.comВземи линк:

Коментирайте и Вие