Сряда, 29- ти Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Рок банди изпращат парчета за Каварна рок

Рок банди изпращат парчета за Каварна рок


 

Млади рок банди изпращат парчета за участие във второто издание на "Jägermeister Battle of the bands". То ще се проведе в рамките на десетия фестивал "Каварна рок". Желаещите да участват в конкурса трябва да изпратят до 10-ти март на е-mail: battle@bglm.eu - 2 или 3 авторски парчета, сред които поне едно трябва да бъде на английски език, (условие е видеата да бъдат качени в YouTube), да бъде приложена информация за групата, лице и мейл за обратна връзка, предпочитан град за участие в кастинг (София, Пловдив или Варна), бандата да може да изсвири минимум 30-минутен сет.По изпратените материали предварителен подбор на групите ще се извърши до 22 март. Следващите дни ще бъдат обявени класиралите се, както датите и местата на кастингите в трите града, когато участниците ще трябва да представят на живо своя музикален потенциал.

Квалифицирано жури ще излъчи две български групи, които ще влязат в битка с банди от страните съседки още през първия ден на "Kаварна рок 2015". В "Jägermeister Battle of the bands" ще се включат и 2 групи от Румъния, която миналата година демонстрира сериозен интерес към събитието с общо 35 кандидата.

В надпреварата ще участват и 3 групи избрани от кандидатите от Молдова, Сърбия, Македония, Гърция, Турция, Грузия, Русия, Украйна и др.

На 26 юни 2015 на сцената на "Jägermeister Battle of the bands", ще свирят в битка 8 рок банди, от които публиката ще избере две победителки. На сцената ще излязат и миналогодишните победители Downer Kill, които след безмилостна надпревара, спечелиха овациите и сърцата на феновете. 

Едната група победител ще бъде удостоена с възможността да открие вечерта на 28 юни, броени часове преди излизането на самите Twisted Sister. Освен адреналин и положителни емоции бандата ще получи добър старт в музикалния бизнес със запис в професионално звукозаписно студио. Вторият победител ще отвори вечерта на 27 юни и ще се сдобие с материална награда от фестивала.

http://chernomorie-bg.com/kyltyra/20316-rok-bandi-prashtat-parcheta-za-kavarna-rok
Снимка: chernomorie-bg.comВземи линк:

Коментирайте и Вие