Неделя, 14- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Танцов дует от Каварна ще представя България на Световно първенство по спортни танци

Танцов дует от Каварна ще представя България на Световно първенство по спортни танци


 

Състезателите на СКТ „Флорета Каварна” Борис Милев и Преслава Балчева ще представят България на Световното първенство по спортни танци. Надпреварата ще се проведе на 25 и 26 април в гр. Кишинев, Молдова.
Създадена само преди година, танцовата двойка успя да се нареди сред водещите в страната в своята категория Младежи – Латиноамерикансйки танци. След престижните класирания у нас и на Международната сцена дуета на Каварна за кратко време спечели доверието на ръководтсвото на БФСТ, с което си заслужи правото да защитава авторитета на родните спортни танци на високия форум.
Световното първенство е за категорията - състезатели до 21 г. Латиноамерикански танци. В него ще вземат участие танцови двойки от цял свят. Очаква се конкуренцията да е повече от оспорвана, защото на подиума ще излязат призьори от световни и европейски първенства от минали години. В топ състезанието участие ще вземат над 60 двойки, които ще спорят за световната титла. Предните две години световното първенство се проведе в Испания, а тази година то ще се състои в Молдова.
Нека пожелаем успех на танцовата ни двойка Борис Милев и Преслава Балчева.
Снимка: www.kavarna.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие