Събота, 15- ти Юни
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Уличиха координатора на „Атака” в Каварна в кражби и злоупотреби

Уличиха координатора на „Атака” в Каварна в кражби и злоупотреби


 

Политическа партия „Атака” се разграничава рязко от координатора на партията в Каварна Галина Милчева. Същата е уличена в кражба на средства за предизборната кампания на патриотите, брутални злоупотреби със средства, предвидени за дарения на хора в много тежко положение, манипулации с изборните секции и представителите на „Атака” в тях. Милчева е уличена също и в кражба на имущество от партийния клуб в Каварна, за който е отговаряла. Тя си е позволява да гони членове и симпатизанти, искащи да работят за каузата на българския национализъм. Спомагала е за фалшифицирането на протоколите на СИК и с това е подменила вота за „Атака” в Каварна. Затова ще й бъде потърсена отговорност от съответните органи, тъй като последното е престъпление, подлежащо на преследване от Закона.
Структурите на ПП „Атака” в общините Добрич, Добричка, Шабла, Балчик, Тервел, Генерал Тошево, Крушари и членовете в Каварна се разграничават рязко от всички минали и бъдещи  действия на Милчева.

Областният координатор на „Атака” за Добрич Атанас Атанасов  и народният представител Калина Балабанова са извършили проверка и са се запознали с проблемите в общинската организация на партията, след многобройни сигнали до тях в последните седмици.  Те са категорични, че Милчева е извършила тези злоумишлени действия със средства, предоставени й за партийна дейност. Атанасов и Балабанова са се натъкнали и на съществени манипулации в протоколите на СИК в общината.
На 6 юни предстои Общинско събрание, на което да бъде избрано ново ръководство на партия „Атака” в Каварна.  

Вземи линк:

Коментирайте и Вие