Вторник, 5- ти Март
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Внучката на Тодор Живков открива Модната фиеста в Албена

Внучката на Тодор Живков открива Модната фиеста в Албена

Сватбен център „София” иска да облече всички дами в изрязани коктейлни рокли

 

Най-чаканото лайфстайл събитие на България, Четиринадесетата Модна фиеста Албена, започва на 11 юни в Албена, съобщават от пресцентъра на курорта. Майсторите на шева са в трескава подготовка. Последно приготвят колекции и аксесоари.
Преди 45 години Тодор Живков е направил първата копка за изграждането на ваканционното селище, а сега неговата внучка Жени Живкова ще открие фиестата тържествено, на брега на морето, пред хотел „Боряна”, с графично съчетаване на бяло и черно в последната си колекция, които придават на облеклата елегантен вид и подчертават изисканата женската фигура. Меките и топли земни тонове –екрю, бежаво, кафяво също присъстват в облеклата за лятото.

Свежест на линията придават различните цветни флорални принтове, които са повлияни от пролетните цветя – лале, теменуга, зюмбюл, азалия. Роклите имат силно присъствие, силуетът им е разнообразен – разкроени рокли с много чупки и срязвания, също и класическите прави рокли, изработени в комбинация от два цвята. Сред звездите на събитието, които ще открият Модната фиеста са Мис България Галена Стоичкова, звездите на ТВ7 Гергана Цветкова и Христина Драганова, варненската топ манекенка Крис Пасева, бившата кметица Бояна Йорданова и др.

След Жени на подиума ще излезе варненската дизайнерка Боряна Пращилова, която е подготвила цветни рокли, специално за коктейл, яхта и вечерно парти. Боряна не е забравила и малките манекени, деца от 2 до 12 годишна възраст, за които е ушила и специална мини колекция.
Още същата вечер асеновградския дизайнер Стоян Радичев допълнително ще вдигне градуса на напрежението, когато красиви русалки ще излязат от брега на морето, обсипани с блестящи камъни, пайети и разноцветни бижута. За най-красивия ден в живота Стоян залага на шампанското, но дали ще покаже рокли само в този цвят, ще видим след броени дни.

Последната колекция от първия ден на фиестата е запазена за Сватбен център „София”. Собственикът и главен дизайнер Пламен Йорданов, пристига заедно с руските дизайнерки Бондарчук, които са автори на първата част на колекцията му. Пламен ще докара от София цял бус коктейлни рокли и смята да направи манекенки всички дами, които са уважили първия ден на Модна фиеста Албена. Дефилетата ще радват ценителите на модата до 15 юни.


Вземи линк:

Коментирайте и Вие