Петък, 19- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Забавачките в Добричко изпращат 6-годишните към училище с удостоверения

Забавачките в Добричко изпращат 6-годишните към училище с удостоверения


 

Международният ден на детето - 1 юни, община Добричка ще отбележи на 31 май с различни прояви, информират от кметството. Във всички 32 целодневни детски градини са организирани празнични тържества и концерти, на които са поканени родителите на децата, кметове, кметски наместници, местна общественост, спонсори и дарители. В празничните забавни програми са поканени да се включат и малките ученици от началния курс в училищата. Предвидени са много игри със състезателни елементи и награди.
В специално обособени кътове във всички детски градини са подредени изложби от рисунки, сувенири, оригами, собственоръчно изработени изделия от талантливите малчугани от община Добричка. Тази година честванията на Международния ден на детето включват и прояви посветени на Националната кампания „Детска безопасност - споделена отговорност и грижа".
Празничните прояви в детските градини ще завършат с тържествено раздаване на удостоверенията за завършена подготвителна група на 6-годишните деца - бъдещите първокласници.
Снимка: www.balkanec.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие