Пон, 4- ти Март
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Свят
Арестуваха друсана българка в Лас Вегас за причиняване на тежка катастрофа

Арестуваха друсана българка в Лас Вегас за причиняване на тежка катастрофа


 

23-годишна българка престоява в американски арест, след като предизвика тежка катастрофа в Лас Вегас и застраши живота на спътника си. Кристияна Димчева е хваната от полицията в меката на хазарта във видимо нетрезво състояние, предаде Нова телевизия. Според ченгетата нашенката употребила солидно количество алкохол и наркотици преди да се качи зад волана. Инцидентът се разиграл в ранните часове на 28 май.

Младата българка изгубила контрол над автомобила си и той се забил в стена. Според лекарите в местната болница почти няма шансове 28-годишният младеж, който е стоял до Кристияна да оцелее. По време на огледа в колата на сънародничката ни са намерени пиячка и забранени вещества. Тя оказала съпротивление на органите на реда, когато се опитали да й направят алкохолен тест, но по-късно със съдебна заповед й е била взета кръвна проба.

Софиянката пристигнала в Щатите при майка си през 2010 г. Настойничката й се занимава с брокерство на недвижими имоти и се предполага, че заможното й състояние позволява на щерката да се запасява с дози дрога. Буйният нрав на Кристияна й докарал най-малко 2 престоя в ареста преди време заради домашно насилие. В София запознати с начина й на живот коментират, че е замесена с наркотиците и алкохолизма от много време насам.
 
 
 
Снимка: i1.ytimg.comВземи линк:

Коментирайте и Вие