Вторник, 27- ми Окт.
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / България
"МТел" удря секирата с "празнични оферти"

"МТел" удря секирата с "празнични оферти"


 

Клиентите на "Мтел" направо не могат да повярват как компанията се гаври с тях. Според сигналите на гражданите компанията ги примамва за Коледа - "В момента от сайта на "МТел" се лее реклама, в която се казва, че ни се предлагат 50% повече минути на "Икономична тарифа" и "МТел Моби". Миналата година се вързах на обещанията им преди Коледа и си смених тарифния план. Каква беше изненадата ми, когато установих, че съм говорил горе-долу колкото преди, а сметката ми е още по-висока, въпреки че щеше да падне. Сега от "МТел" отново са ни подготвили секира за Коледа", разказва за патилата си мъж.

Друг клиент е забелязал как от "Мтел" се опитват да примамят българите да си закупят от техните магазини таблетите от марките "Леново" и "Самсунг" на уж празнична оферта. Според него, след изплащането на таблетите, цената им е многократно по-висока от останалите европейски държави.

"В Австрия, Германия и Великобритания се предлагат смартфони за 1 евро и 1 паунд, ако сключиш договор за две години. А в "МТел" не само не предлагат такива промоции, ами и завишават цената на мобилните апарати, много над пазарната. Това е подигравка с клиентите", не крие удивлението си си Борислав Антонов.
Снимка: www.itforumbg.netВземи линк:

Коментирайте и Вие